Cunoscutul grup vocal buzoian Hapyy Kids va participa și în acest an la Festivalul Internațional pentru Folclor și Cultură din Egipt, devenind o tradiție deja ca România să fie reprezentată de grupul buzoian.

„Pentru a patra oară vom ajunge pe continentul african!
Suntem onorați să participăm, la invitația Ministerului Culturii din Republica Arabă Egipt, la cea de-a 10-a ediție a Festivalului Internațional pentru Folclor și Artă din Aswan.
Între 13 și 24 februarie ne vom afla în Cairo, Aswan și Abu Simbel, unde vom susține 8 concerte cu muzică, obiceiuri și dansuri tradiționale românești.
Echipa noastră, adică a României la acest festival, este formată din: Sara, Larisa, Ioana, Andreea, Alexandra, Ștefania, Denisse, Miruna, Raisa, Anastasia și Teodora.
Dacă inițial am privit totul ca pe o provocare, acum considerăm prezența noastră în Egipt o datorie de onoare! Sperăm să bucurăm publicul prezent la festival, să primim cât mai multe aplauze, iar pe voi – cei care ne susțineți și ne apreciați – să vă facem mândri de noi!
Mulțumim E.S. Dlui Moayad Fathallah Mohamed El Dalie – Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Arabe Egipt în România și Dlui Consul Nader Shebl pentru sprijin, cuvintele frumoase și timpul acordat!
Aswan, here we come!” , a transmis coordonatoarea grupului, prof. Oana Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.