Echipa de handbal a judetului, HCM Buzau a ramas ieri dupa meciul pierdut acasa in fata Stiintei Baia Mare fara antrenor. La finalul celor 60 de minute de joc, antrenorul Romeo Ilie a luat decizia de a se retrage de pe naca tehnica a echipei dand astfel satisfactie suporterilor care i-au cerut in timpul meciului demisia.

“De astazi nu mai sunt antrenor, acum, in momentul asta, mi-am dat demisia. Eu nu imi reprosez nimic insa daca cineva crede ca poate sa faca treaba si poate face din rahat bici sa vina aici la echipa. Daca lumea considera ca eu sunt vinovat eu am plecat sis a vina altul mai priceput. Au in momentul asta am plecat. Sa vina cineva sa salveze echipa e treaba lor.” A precizat antrenorul Romeo Ilie

HCM Buzau a pierdut la diferenta de un gol 21-22 in fata HCM Stiinta Baia Mare dupa ce la pauza au fost conduse cu trei goluri 9-12. Dupa pauza fetelelui Romeo Ilie au incercat din rasputeri sa reduca din handicap fiind ajutate si intr-ooarecare masura si de arbitri care au eliminate la un moment dat nu mai putin de trei jucatoare de la echipa oaspete. Chiar si asa HCM Buzau nu a reusit sa inscrie  si a terminat meciul la diferenta de un punct de  HCM Baia Mare.

Antrenorul Romeo Ilie este de parere ca lipsa banilor este adevarata problema de la echipa, jucatoarele nu se pregatesc corespunzator deoarece sunt tot timpul cu gandul la bani si asta se simte in economia jocului.

“Daca noi nu ne pregatim. Toata lumea e cu gandul la bani.Deci nu se pregatesc, nu trag la antrenamente, asta e echipa pe care incercam sa o formama acum. Am ratat de zece ori din extreme dar astea sunt extremele pana isi dau drumul rateaza. Acolo s-a produs diferenta desi pe final si-au mai revenit dar atat putem la ora asta. Pana ar fi trebuit sa ne reglam sa facem un sapte de baza cu care sa ne bazam pana la sfarsitul de campionat sa bordam meciurile urmatoare. Ne-au plecat sase jucatoare ceea ce inseamn o echipa, nu putem sa facem o echipa peste noapte drebuie sa dureze putin”  a incheiat Romeo Ilie

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Romeo-ILIE1.mp3|titles=Romeo ILIE]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.