Zilele trecute, un bărbat din Balta Albă, în vârstă de 44 de ani, a ajuns în arestul Poliției, după ce a intrat în locuința unui consătean, căruia i-a luat portofelul plin cu bani. Cel mai probabil, bărbatul știa că localnicul deținea în casă o sumă mai mare de bani. A doua zi după comiterea faptei, autorul a fost prins. 

Fapta a fost sesizată Poliţiei în seara de 10 martie a.c., în jurul orei 18.30, de către păgubit – un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Balta Albă.

Din cercetări a reieşit că în ziua de 10 martie a.c., bănuitul – un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Balta Albă, ar fi profitat de faptul că proprietarul unui imobil a plecat pentru scurt timp de la domiciliu, ar fi pătruns în locuință şi ar fi sustras un portofel cu 5300 de lei.

În urma probatoriului administrat şi pe bază de ordonanţă, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe bănuit şi continuă cercetările faţă de acesta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. , menționează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.