De pe un binecunoscut blog buzoienilor, în ultima perioadă, atacurile la viaţa privată a unui candidat la parlamentare au dispărut. În schimb, au apărut altele noi care aduc atingere deputatului Cezar Preda, la rându-i candidat pe colegiul câştigat în 2008.

Nu este prea greu citind blogul cu pricina să-ţi dai seama cine plăteşte articolele defăimătoare şi cine ar trebui să încaseze loviturile sub centură. Din fericire discernământul cititorului încă funcţionează iar toate afirmaţiile rămân la stadiul de mizerii şi calomnii.

Dacă ar fi existat un CNA al acestui spaţiu virtual probabil că măsurile nu ar fi întârziat să apară. Există însă liberul arbitru şi posibilitatea de a taxa aceste mojicii. Liderul PD-L Buzău a comentat astăzi modalitatea de a-şi face campanie a unora lăsând să se înţeleagă că ştie foarte bine cine este în spatele denigrărilor plătite cu bani grei. ” Sunt oameni care de 20 de ani fac politică aruncând cu noroi în alţii” , a afirmat Cezar Preda.

Redăm integral comentariul liderului PD-L vizavi de blogul care împroaşcă după cum vin banii , cu noroi în toată lumea.

” Apropos de blogul care spune că am cumpărat ziare, cum să-ţi permiţi să jigneşti un om? Am soţie, cum poţi cu atâta uşurinţă să arunci cu noroi ? Gândiţi-vă ce a spus soţia mea  când a citit inepţiile alea. Şi eu să iert aşa ceva? Niciodata!  Şi eu ştiu cine este în spate.Uitaţi-vă ale cui materiale au fost scoase de pe blog complet şi o să vedeţi cine e în spate. Cel care era atacat puternic din oraş, cu amante şi cu d-astea nu mai există nici un material, acum sunt ale mele toate. Voi credeţi că eu sunt de azi, de ieri în politică? Eu mă uit aşa la ei cu milă. Să ataci tu un om la 53 de ani, că sunt acţionar la… şi acum se reiau poveştile cu RER, …,  am auzit că eu am case la Londra. Cât de dement poţi să fii să arunci cu sute de mii de euro, cum să am eu case la Londra? Se dau convorbiri telefonice, mi se spune mie Cezi, ştiu şi cine scrie. Ăia care se supărau pe mine că îi asemănam câteodata cu nevertebratele! Nu mă bag la aşa ceva, să ştiti că cine scrie o asemenea aberaţie are o frustrare interioară majoră.(…)Ce am trăit eu până acum şi ce o să trăiesc de acum încolo, din cauza la nişte neica nimeni care nu s-au mai săturat cât au furat din municipiu, s-au gândit ei să ajungă şi mai mari. Eu îi las, o să-i bat de o să le sară capacele în campanie şi pe urmă o să le povestesc eu toate astea aşa liniştit ca să nu creadă că s-au pus la masă cu vreun micuţ interlop care le-a promis ajutorul. Nu aşa se face treaba. Campania se face pe faţă , cu voi, cu presa,cu oamenii din uşă în uşă, nu cu mizerii aruncate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.