Judeţul Buzău are, începând de astăzi, doi noi cetăţeni de onoare. Este vorba despre fostul tenismen Ilie Năstase şi de preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală. Conferirea titlurilor a avut loc astăzi, în cadrul unei ceremonii solemne.

Ziua de astăzi a fost una plină de emoţie la Consiliul Judeţean. Preşedintele Petre Emanoil Neagu a conferit titluri de cetăţeni de onoare unor personalităţi cunoscute la nivel naţional şi mondial dar care au strânsă legătură cu judeţul Buzău. Este vorba despre fostul tenismen Ilie Năstase şi preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală.

Ilie Năstase, fostul tenismen şi-a petrecut o mare parte din copilărie în judeţul nostru şi nu o dată a evocat cu nostalgie numele Buzăului. Promite că la fel va face şi de acum în colo.

De asemenea, preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, născut la Beceni şi care a făcut şcoala în oraşul Buzău, a primit cu emoţie distincţia de cetăţean de onoare al judeţului.

Prefectul Judeţului Buzău, Carmen Ichim i-a felicitat pe cei doi noi cetăţeni de onoare, dar în acelaşi timp le-a atras atenţia şi asupra obligaţiilor pe care le au.

„Consiliul Judetean Buzau a acordat domnilor Ilie Nastase si Valeriu Argaseala titlul de Cetatean de onoare al judetului Buzau!
In Anul Centenarului, Consiliul Judetean Buzau continua, astfel, demersul de a promova valorile care au legatura cu judetul Buzau.
Atat domnul Valeriu Argaseala, cat si domnul Ilie Nastase sunt ambasadori ai Romaniei si ai performantei si sunt convins ca vor contribui si la promovarea comunitatii buzoiene!
Sa reinvatam sa fim mandri de valorile judetului si tarii noastre si sa vedem in carierele lor exemple demne de urmat!”, a scris pe pagina sa de Facebook presedintele Consiliului Judetean, Petre Emanoil Neagu.

La finalul şedinţei festive, preşedintele Neagu, un mare susţinător al FCSB, a primit din partea lui Valeriu Argăseală un tricou şi un echipament de joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.