LEONUPDATE: După 5 ore de audieri, judecătorul de caz a decis o nouă amânare în dosar, pentru data de 1 noiembrie. Joi au fost audiați 7 martori şi o parte vătămată, parte din numărul celor care au fost citați.
În faţa instanţei nu au fost prezenţi nici măcar martorii care ar fi trebuit să susțină nevinovăția profesorului.

Astăzi, la Judecătoria Buzău sunt audiaţi, în cazul profesorului Leon Rusu, martorii apărării şi celelalte părţi din dosar care au absentat la termenul trecut. De remarcat este faptul că pe listele afişate la intrarea în sala de judecată apar doar cinci părţi vătămate, împreună cu reprezentanţii lor legali. Acest lucru înseamnă că două persoane şi-au retras plângerile. Profesorul Leon Rusu este prezent şi el în sala de judecată, însoţit de unul dintre cei doi avocaţi ai săi.

În continuare, şedinţa de judecată se desfăşoară cu uşile închise, şi aşa va fi până la finalizarea procesului, având în vedere că este o cauză cu minori implicaţi.

Profesorul de muzică Leon Rusu, trimis în judecată de procurori pentru corupție sexuală are astăzi un nou termen în dosar. Luna trecută, cadrul didactic şi-a susţinut nevinovăţia, declarând că gesturile pentru care este acuzat nu au fost în nici într-un caz obscene. Leon Rusu a mai precizat că întreg procesul nu este nimic altceva decît o modalitate de a fi discreditat prin intermediul unor elevi manipulaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.