De-a lungul festivalului, pe scena teatrului din incinta Muzeului Judeţean, recent renovat, buzoienii vor putea admira atât nume noi în lumea teatrului, cât şi actori cunoscuţi, precum Rodica Mandache, Marius Manole sau Nico. Ediţia din acest an a VedeTeatru este dedicată spectacolelor muzicale.

În cadrul festivalului „VedeTeatru”, timp de o săptămână, în perioada 28 mai – 4 iunie, buzoienii au ocazia sa vadă pe scena Teatrului “George Ciprian” actori de prima mana ai scenei romanesti dar si tineri actori, care vor participa la sectiunea „Vedeta de Mâine”.

„Muzica – Vedetă” este tema ediţiei din acest an a festivalului de teatru de la Buzău.

Festivalul „VedeTeatru” se va desfăşura în mai multe locaţii. Spectacolele din cadrul secţiunii oficiale se vor desfăşura pe scena Teatrului „George Ciprian”, iar la „Cafeneaua artiştilor” se vor juca  spectacolele de la secţiunea „Vedeta de Mâine”.

Juriul festivalul va fi unul experimentat. De asemenea, se va constitui, şi în acest an, un juriu al publicului.

Ediţia din acest an a Festivalului “VedeTeatru”, de la Buzău, va începe sâmbătă seară, de la ora 19.30, cu spectacolul „Zic Zac”, al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti.

40 de lei este preţul unui bilet de intrare la un spectacol din cadrul festivalului. Gala Vedetelor – „VedeTeatru” se va încheia în data de 4 iunie, cu festivitatea de premiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.