micro 14

UPDATE După mai bine de două ore de negocieri, poliţiştii l-au determinat pe tânărul de 20 de ani să coboare de pe blocul pe care se urcase şi ameninţa că se sinucide în urma unor discuţii avute cu concubina şi cu familia acesteia. Tânărul va da declaraţii poliţiştilor, după care va fi transferat la spiatalul Săpoca pentru investigaţii medicale.

 

UPDATE Tânărul care ameninţă că se aruncă de pe blocul 41 din cartierul Micro 14 este cunoscut cu antecedente. El a fost eliberat de curând din închisoare unde a ispăşit o pedeapsă pentru tâlhărie, potrivit rudelor tânărului de la faţa locului.

Tânărul trăieşte în concubinaj cu o fată din satul Scurteşti, comuna Vadu Paşii, tânără fiind însăcinată. Astăzi, în urma mai multor discuţii, părinţii fetei au venit şi au luat-o acasă, iar tânărul s-a urcat pe blocul 41 din Micro 14 şi ameninţă că se aruncă în gol dacă concubina sa nu se întoarce acasă.

Pritenii tânărulu, rudele, poliţiştii şi echipajul de pe Ambulanţă încearcă să îl determine să renunţe la gestul său şi să coboare de pe bloc, dar acesta refuză.

 

Un tânăr de aproximativ 20 de ani ameninţă că se aruncă de pe un bloc din cartierul Micro 14, in apropierea oficiului poştal. Tânărul s-a urcat pe bloc şi de acolo îşi strigă supărarea. Potrivit primelor informaţii, se pare că tânărul s-a certat cu iubita sa şi ameninţă că se va sinucide.

Poliţiştii şi un echipaj de la Ambulanţă au ajuns imediat la faţa locului iar oamenii legii încercă să îl facă pe băiat să renunţe la gestul extreme şi să coboare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.