În cartierul Poștă, declarat focat de infectare cu virusul COVID 19, s-au impus măsuri fără precedent. La toate ieșirile și intrările sunt filtre, iar locuitorii se află oficial în carantină.

Singurii care pot ieși din cartier sunt medicii, angajații MAI, cei care lucrează la Ambulanță, într-un cuvânt cei aflați în linia I în lupta impotriva coronavirusului.

Autoritățile atrag atenția asupra faptului că nu se fac excepții. Nicio persoană nu are voie să iasă din focar.

„Am stabilit măsura de a institui carantina timp de 14 zile pentru cartierul Poștă din municipiul Buzău, la propunerea Direcției de Sănătate Publică. Ulterior, am primit și validarea de la Comitetul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției. Am convocat în această seară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru comunicarea și aprobarea măsurii. Cei 19 pacienți au fost transferați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Institutul Victor Babeș din București. ” a anunțat Prefectura Buzău.

Cartierul carantinat are o populație de circa 2 mii de locuitori. Aprovizionarea cu alimente și bunuri de strictă necesitate va fi asigurată de către autoritățile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.