“În Săptămîna Mare mă abţin de la orice declaraţie politică în semn de respect faţă de cea mai mare sărbătoare creştină şi faţă de locuitorii judeţului Buzău”. Este declaraţia preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, faţă de campania electorală timpurie demarată de liberal Cristinel Bîgiu, în Duminica Floriilor.

Încă de ieri, municipiul Buzău a fost împânzit de materiale electorale prin care liberalul Cristinel Marian Bîgiu se autointitula drept preşedinte al Consiliului Judeţean.  Numai că, în materialele respective nu apare această instituţie, ci doar o poză cu sediul Primăriei Muncipiului Buzău, semn că acesta nu mai ştie unde candidează. De altfel,senatorul liberal a încercat să ascundă greşeala echipei de campanie, care a plasat imaginea Palatului Comunal pe materialele electorale tipărite, motivând că acesta este un “simbol al Buzăului, care nu poate fi confiscat de nimeni”.

Se pare că parlamentarul  buzoian nu ştie că Palatul Comunal este un simbol pe materialele promotionale ale unui aspirant la fotoliul de primar  şi nu ale unui candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.