Recenta vizita la Buzau a lui Vasile Blaga nu a trecut neobservata in randul PSD-istilor. La ultima conferinta de presa organizata ieri, liderul PSD Buzau Constantin Boscodeala a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Blaga.

„Nu putem sa nu observam vizita la Buzau a lui Vasile Blaga la PDL, acolo unde au participat foarte multi membri. Trebuie sa recunoastem ca este un om politic care a facut un gest de onoare in sensul ca si-a dat demisia in momentul in care politistii strigau <Iesi afara, javra ordinara> cu referire la presedintele Basescu. Nu credem ca ministrul de atunci era vinovat ci tocmai presedintele si primul ministru care guverneaza tara atat de prost”, a declarat Constantin Boscodeala.

In completare, presedintele Consiliului Judetean, Victor Mocanu, i-a plans de mila lui Blaga fiind de parere ca alaturarea de Cezar Preda nu-i va aduce nimic bun.

 „Imi pare rau, pentru domnu Blaga, ca de el s-a lipit un perdant si in general pe unde s-a dus, cel care s-a lipit de el, a fost un perdant. Cred ca si de data aceasta va avea aceeasi soarta, dar asta e viata”, a declarat Mocanu.

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/04/boscodeala.mp3] [audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/04/mocanu.mp3]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.