Astăzi, 27 septembrie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

 Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 2733;
 Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 2447;
 Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 101;
 Număr persoane în carantină la domiciliu: 187;
 Număr persoane aflate în izolare la domiciliu: 79.
 Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 9 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (2 pacienți au fost testați și diagnosticați într-un laborator privat de analize și un pacient a fost diagnosticat într-un laborator din alt județ).
 Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 27 și 76 de ani.
 Ancheta epidemiologică este în desfășurare.
 Întrucât la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate, un numar de 45 de persoane confirmate pozitiv, asimptomatice sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.

 Sub coordonarea Instituției Prefectului, structurile teritoriale M.A.I din județul Buzău au acționat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus, dar și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională.
 Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.