UntitledÎn ziua de 23 aprilie , în jurul orei 12.30, o buzoiancă a sesizat telefonic ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Buzău cu privire la faptul că nepoata sa, Grancea Cornelia în vârstă de 15 ani a plecat de la domiciliu din seara precedentă şi nu a mai revenit. Din primele verificări efectuate de poliţişti imediat după primirea sesizării a rezultat că minora locuieşte cu bunica sa în municipiul Buzău, iar la data de 22 aprilie a plecat de acasă fără să-i spună acesteia unde se duce. Bunica acesteia nu a putut furniza informaţii cu privire la anturajul fetei, precizând că nu îi cunoaşte prietenii.

Semnalmentele minorei au fost comunicate dispozitivului de siguranţă publică, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării ei.De asemenea, la solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, GRANCEA CORNELIA a fost dată în urmărire la nivel naţional. Persoanele care deţin informaţii ce pot contibui la găsirea minorei sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmente: aproximativ 1,50 m înălţime, păr negru, tuns la baza umerilor, ochi căprui, ten măsliniu, fara semne particulare. La momentul plecării de acasă era îmbrăcată cu o fustă lungă de culoare albastră cu motiv floral şi cu un pulover vişiniu şi era încălţată cu pantofi de culoare neagră, cu toc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.