Astăzi a avut loc ședința ordinară a Colegiului Prefectural din luna iunie, sub coordonarea prefectului Leonard Dimian. Ședința s-a desfășurat tot în sistem videoconferință, menținându-se măsurile de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus. ”Modalitatea de desfășurare a ședințelor Colegiului Prefectural s-a schimbat, am trecut de la sistemul audioconferință la videoconferință. Vom menține această modalitate de lucru bazată pe tehnologie atât timp cât va fi necesar pentru a preveni îmbolnăvirile, fără să afectăm activitatea instituțiilor,” a declarat șeful de la Casa Albă, Leonard Dimian.

Ședința ordinară a Colegiului Prefectural din luna iunie a avut pe ordinea de zi un raport și o informare:

  • Raport privind siguranţa în şcoli în anul 2019 – 2020, în baza Planului teritorial comun de acţiune la nivelul judeţului Buzău pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar.
  • Informare privind stadiul lucrărilor desfăşurate în judeţul Buzău în cadrul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară.

Rapoartele le puteți consulta aici:

Rapoarte prezentate în ședința Colegiului Prefectural

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.