Liberalii au pierdut încă un specialist în administraţie. Ioan Caton Mateeşescu şi-a anunţat astăzi la finalul şedinţei de Consiliu Judeţean retragerea din PNL şi înscrierea sa în PP-DD. La finalul a două mandate de consilier judeţean, Mateeşescu a ţinut să precizeze că nu se mai regăsea în partidul pe listele căruia a candidat ca reprezentant în forul judeţean.

Mai mult decât atât, alesul a aruncat cu noroi în conducerea partidului pe care o acuză de despotism şi de nerespectarea propriilor proiecte pe care le-au anunţat în campania electorală trecută. Mateeşescu le reproşează celor din PNL mai ales lui Bîgiu şi Scutaru că nu au reabilitat Spitalul Brătianu care ar fi trebuit transformat în centru cultural, şi nici nu au făcut nimic pentru înfiinţarea pieţei de gros din sud-vestul judeţului de la Glodeanu , unde legumicultorii din zonă ar fi putut să-şi vândă producţia în condiţii normale, ambele proiecte fiind iniţiative ale liberalilor.

Cât despre deputatul George Scutaru, Mateeşescu a spus că acesta nu face nimic concret pentru locuitorii judeţului şi îl cataloghează drept : “un navetist de lux între Bucureşti şi Buzău”. Evadările din PNL par a fi din ce în ce mai numeroase în ultimele zile şi nu este exclus ca până la începerea campaniei liberalii să mai piardă şi alţi membri importanţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.