Handbalista Elena Livrinikj, în vârstă de 25 de ani, din Macedonia, diagnosticată pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2 în data de 6 iulie, a revenit în lotul SCM Gloria Buzău, după efectuarea celui de-al doilea test ieșit negativ.

„Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze iubitorii handbalului buzoian despre faptul că sportiva clubului nostru, depistată inițial pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, a efectuat o a doua retestare, în urma căreia rezultatul a fost negativ.

Ca urmare a acestei vești bune, sportiva s-a reintegrat în colectivitate și a reluat cu succes antrenamentele.” , a anunțat conducerea clubului din Crâng, în această dimineață.

Reamintim că, începând cu data de 22 iunie 2020, Direcția de Sănătate Publică Buzău a dispus instituirea măsurii de izolare la domiciliu pentru 14 zile și înregistrarea sportivei în evidența DSP Buzău, prin adresa nr. 6336 din data de 23 iunie 2020, pentru că a venit dintr-o țară străină. În acest interval, sportiva a fost permanent monitorizată de către autoritățile locale și DSP Buzău. După încheierea măsurii de izolare, în data de 6 iulie 2020, sportiva a efectuat testul pentru SARS-CoV-2, rezultatul fiind pozitiv. Elena Livrinikj a fost retestată în data de 13 iulie 2020, iar rezultatul a fost negativ, însă a mai fost nevoită să aștepte efectuarea unui nou test, la două săptămâni, pentru a reveni la antrenamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.