S-a dat alarma, în această dimineață, lângă Palatul Comunal, după izbucnirea unui incendiu la subsolul comun al unor spații comerciale, inclusiv al hotelului situat în imediata apropiere a Primăriei. Din cauza cantităților mari de fum, forțele sosite la fața locului au dispus evacuarea hotelului și a spațiilor comerciale afectate. 

„Astăzi, 26.10.2020, la ora 07:05, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău au fost alertați cu privire la un incendiu izbucnit la subsolul comun al unor spații comerciale de pe raza municipiului Buzău. În urma deplasării acestora la locul intervenției, au constatat că arderea era mocnită, degajând cantități mari de fum, drept pentru care s-a dispus evacuarea personalului ce se afla la locul de muncă, și celor cazați în hotel. Concomitent s-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului, evacuarea fumului și ventilarea corespunzătoare a spațiilor clădirii.
La finalul intervenției s-a stabilit și cauza probabilă a incendiului, aceasta fiind efectul termic al curentului electric.” , precizează oficialii I.S.U. Buzău. 

În ultimele trei zile, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău, au gestionat 69 situații de urgență, dintre care 3 incendii, 1 misiune de asanare muniție, 1 misiune de descarcerare, 2 recunoașteri la obiective, 7 controale/activități de prevenire și 6 alte situații de urgență, diferența fiind reprezentată de intervenții ale echipajelor medicale S.M.U.R.D, în număr de 49. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.