PD-L Buzău a început alegerile intrene. Sfârșitul acestei săptămâni este ales de democrat liberali pentru alegeri la nivelul câtorva comune. Procesul electoral intern pregătește alegerile generale din octombrie când vor fi organizate alegeri la nivelul conducerii județene.

Deputatul Cezar Preda , președintele organizației județene a PD-L spune că după ultimul recensământ , făcut de jos în sus în partid sunt peste 6800 de membri față de 8 mii cât număra organizația anul trecut , număr care corespunde statisticii întocmite de organizațiile locale. Cezar Preda apreciază că numărul actual de membri este mulțumitor și situează Buzăul pe un loc destul de bun în țară.

Sunt 6820 sau 6830 de membri și este bine la nivel național, în primii 15 . Avem câteva organizații pe care trebuie să le refacemavem alegeri în octombrie vom avea alegeri la nivelul conducerii județului până atunci avem alegeri de jos în sus. Deja de la sfârșitul acestei săptămâni avem alegeri la nivel de comune” a precizat liderul democrat-liberalilor buzoieni Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.