Încep lucrările la conducta de aducțiune ce va transporta gazele naturale la Mărăcineni. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Primăriei Mărăcineni, instituție care a obținut, astăzi, Autorizația de construire mult așteptată.

Cel mai dorit proiect de la Revoluție încoace, alimentarea cu gaze a comunei Mărăcineni, n-a fost niciodată mai aproape de realizare. Astăzi, Primăria Mărăcineni a obținut autorizația care va permite începerea lucrărilor la subtraversarea conductei.

Proiectul prevede montarea unei conducte de 5 kilometri, diametrul Dn 250 și presiunea de 40 bari, îngroparea unei părți din conductă la cel puțin 1,1 metri adâncime, traversările de obstacole, stații de robinete, instalația electrică, probele de aer și aducerea terenului în starea inițială.

„Dragilor,
Viața e presărată cu mici victorii, însă astăzi este una mare: Am obținut AUTORIZAȚIA de construire a conductei de transport gaze naturale Verneşti-Mărăcineni!
Este o zi istorică pentru comunitatea noastră și un motiv de nespusă bucurie pentru toți!
Vă mulțumim tuturor celor care ați crezut în noi și vă rămânem alături în continuare, necondiționat!”, este mesajul postat pe Facebook de autoritățile comunei Mărăcineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.