După doi ani de pauză cauzată de restricțiile pandemice, Festivalul Internațional de Folclor „Plaiurile Mioriței” revine. Mâine începe o nouă ediție, la care vor participa șase țări, inclusiv România (prin ansamblul „Plaiurile Mioriței”). Vor fi patru zile pline de dans și muzică tradițională, spectacolele având loc în Parcul Crâng, în fiecare seară. 

Aflat în organizarea Consiliului Județean, prin Centrul Județean de Cultură și Artă, festivalul va fi deschis de parada costumelor populare, mâine, începând cu ora 17.00, pe bulevardul Nicolae Bălcescu. 

Vă invit să participați la a 7-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Plaiurile Mioriței” și să admirați muzica și dansurile tradiționale, meșteșugurile noastre locale, dar și ale unor țări precum Grecia, Serbia, Cehia, Polonia și Macedonia de Nord. Este un festival ce ne învață să ne iubim tradițiile, dar care ne oferă și posibilitatea să admirăm dansurile și obiceiurile altor popoare. Mult succes tuturor!, a transmis președintele Consiliului Județean. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.