Un fost politist local, pensionar, care se deplasa spre domiciliu pe Digul râului Buzau catre Vadu Pasii, a observat pe malul apei, un proiectil militar. Acesta a sesizat Directia de Politie Locala prin intermediul 0238/955 si a relatat faptul ca a gasit un proiectil militar probabil datand din al II-lea Razboi Mondial.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de politisti locali, care au izolat si au indepartat trecatorii aflati in zona, pana la sosirea pirotehnistilor din cadrul ISU Buzau si a organelor de politie.

Muniţia a fost ridicată de catre reprezentantii ISU Buzau, in maxima siguranta.

Politistii locali reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe prin Serviciul National Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, pentru a se interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.