Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi, preşedintele Consiliului Judeţean, Cristinel Bîgiu, îndeamnă buzoienii la solidaritate şi la combaterea discriminării persoanelor cu dizabilităţi, aceasta trebuind să fie, în opinia sa, conduita de zi cu zi a fiecăruia.

Am ales ziua de astăzi pentru a transmite acest mesaj, pentru că este important să ne amintim zilnic că fiecare dintre noi trebuie să aibă o conduită care să contribuie la eliminarea barierelor şi care să ducă la o mai bună integrare în societate a persoanelor cu dizabilităţi”, a declarat Cristi Bîgiu.

Preşedintele Consiliului Judeţean a adăugat că incluziunea socială reprezintă un factor-cheie al progresului întregii societăţi, toţi cetăţenii acestei ţări având aceleaşi drepturi.

Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi este sărbătorită anual, pe data de 3 decembrie, având ca scop promovarea integrării persoanelor cu dizabilităţi în fiecare aspect al vieţii cotidiene, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.