Institutia prefectului intervine in scandalul furnizarii de agent termic, la Buzau. Dupa ce Ecogen a intrat in insolventa, prefectura a primit mai multe adrese, referitoare la lipsa furnizarii de agent termic, catre apartamentele buzoienilor bransati la sistemul centralizat. Reprezentantii guvernului in teritoriu fac presiuni asupra RAM, pentru a-si rezolva problemele tehnice si a livra agent termic catre cei 5000 de abonati.

O soluție tehnică neviabilă care a lăsat în frig 5000 de apartamente. Este poziția pe care o adoptă Instituția Prefectului, față de situația absolut jenantă cu care se confruntă cele câteva mii de buzoieni branșați la sistemul centralizat. Reprezentantul guvernului în teritoriu a făcut mai multe adrese, atât către cei de la Ecogen, cât și către municipalitate, solicitând soluții care să scoată buzoienii din frig.

În opinia prefectului Carmen Ichim, transformarea celor patru puncte termice în centrale temice reprezintă doar o improvizație. Instituția Prefectului va întreprinde mai multe controale, în zilele următoare, și se va folosi de toate pârghiile legale pentru a obliga societatea furnizoare să-și respecte obligațiile

Un număr de 5000 de apartamente din municipiu au rămas, de luni, fără căldură, din cauza unei avarii la un cazan montat la PT4 Dorobanți. Directorul RAM a declarat că buzoienii nu vor avea caldura si apa calda până duminică, cel puțin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.