Anchetă deschisă la un centru de plasament din Râmnicu Sărat, după ce una dintre adolescentele asistate s-a plâns că a fost obligată să-i facă sex oral de mai multe ori unui instructor. Cazul a fost sesizat Poliției pe 7 ianuarie 2019, de către șefii centrului, iar conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău a luat măsura ca suspectul sa fie fost mutat la o altă unitate, unde nu intră în contact cu copii.

Fata, în vârstă de 17 ani, internată în Complexul de servicii pentru copilul cu handicap nr. 14 Râmnicu Sărat, a povestit personalului centrului  că ar fi fost abuzată prima dată la jumătatea lunii decembrie 2018, abuzurile repetându-se de mai multe ori de atunci. După ce minora a sesizat conducerea Centrului, șefii adăpostului au solicitat intervenția oamenilor legii.

În Centrul nr. 14 sunt îngrijiți copii cu handicap mintal sau asociat, cu domiciliul în municipiul Râmnicu Sărat și împrejurimi.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au confirmat deschiderea unui dosar penal pentru viol și se așteaptă rezultatele examinării medico-legale a minorei și a evaluării neuropsihiatrice a fetei pentru a fi continuată cercetarea în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.