Pe timpul executării unei misiuni de patrulare, echipajul de intervenţie al Inspectoratului de Jandarmi Buzău a observat cum două persoane au încărcat un bagaj voluminos într-un autoturism, după care au început deplasarea rapid către zona Simileasca.

După ce aceştia au ajuns pe una dintre străzile din cartier, pasagerii au fugit lăsând mijlocul auto cu portierele deschise. Jandarmii au plecat urmărirea lor, după aproximativ 2 minute reuşind să prindă şi să imobilizeze un bărbat, în vârstă de 43 de ani, cealaltă persoană refugiindu-se într- un imobil. În urma controlului autoturismului abandonat, în portbagaj au fost descoperite peste 1.000 de pachete de ţigarete.

În urma verificărilor desfăşurate împreună cu IPJ Buzău, a fost stabilită şi identitatea celei de-a doua persoane. Celor două persoane le-au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de contrabandă în urma deţinerii şi transportului celor 23.000 de ţigarete, cercetările urmând a fi continuate de IPJ sub supravegherea procurorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.