Anul 2011 a fost un an destul de bun pentru Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport. Chiar dacă şi această instituţie a traversat un an de criză, conducerea sa a reuşit să aducă îmbunătăţiri Sălii Sporturilor şi să facă investiţii. Lucrările de renovarea la Sala Sporturilor au început spre finalul lui 2011 şi s-au prelungit până în acest an. Lucrările au vizat renovarea vestiarului pentru oaspeţi astfel încât străinii care ajung la sala din Buzău să fie primiţi în condiţii moderne. Un alt punct pe lista lucrărilor a fost refacerea zonei destinată presei, precum şi cabinele comentatorilor, care erau neschimbate de 30 de ani, adică de la înfiinţarea Sălii Sporturilor. Totodată, pentru că la tribuna a doua se petreceau frecvent accidente, s-a montat o balustradă care să ajute spectatorii care îşi caută un loc pentru a privi competiţia.
Anul 2012 este un al ambiţiilor, mai ales pentru directorul DJTS, Cristi Vioiu, care are în plan schimbarea suprafeţei de joc. Aceasta a rămas aceeaşi de 30 de ani şi de multe ori sportivii se accidentezaă atunci când cad sau alunecă. În prezent se fac demersuri pentru obţinerea fondurilor necesare. Tot pe lista investiţiilor sunt şi vestiarul gazdelor din Sala Sportuilor şi refacerea faţadei Sălii Sporturilor. În ceea ce priveşte calendarul competiţiilor, anul 2012 a început cu Top 10 Europa la tenis de masă şi va continua cu un meci de Liga Campionilor a echipei HCM Constanţa.
În ceea ce priveşte taberele din Buzău, începând cu luna mai se dă startul programelor de cazare. Ca în fiecare an DJTS are şi programe destinate oamenilor cu venituri mici, dar şi persoanelor cu handicap. Din acest punct de vedere conducerea instituţiei are şi un of: de trei ani nu s-au putut face investiţii în tabere, în prezent lucrându-se la un proiect de clasificare la nivel naţional, urmând ca doar 60 de tabere din ţară să rămână sub conducerea Direcţiilor de Tineret şi Sport, restul fiind date către autorităţile locale sau să fie închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.