Întorsătură în cazul jafului petrecut la casieria societății Romcarbon din luna noiembrie a anului trecut. Casiera societății, care inițial a reclamat ca ar fi fost amenințată cu un cuțit și jefuită de un necunoscut, este urmărită penal de polițiștii buzoieni pentru delapidare.

Pe 24 noiembrie, chiar în ziua de salariu, un apel la 112 anunţa un jaf petrecut la casieria societăţii. Casiera, în vârstă de 50 ani, a spus atunci că un invidiv i-a pus cuţitul la gât şi a furat banii, aproximativ 500 de milioane de lei vechi.

Acum anchetatorii au ajuns la concluzia ca jaful nu a existat, şi cred, cel mai probabil, ca angajata unităţii a înscenat totul, pentru a acoperi o gaură din casierie.

În acest moment cercetările au fost preluate de către Serviciul de Investigare al Fraudelor, care a declanşat deja urmărirea penală împotriva casierei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare.

“Ancheta a fost preluată de Serviciul de Investigare a Fraudelor și s-a început urmărirea penală sub aspectul infracțiunii de delapidare împotriva casierei, deoarece, în urma cercetărilor efectuate, nu s-a confirmat săvârșirea infracțiunii de tâlhărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Florina ‎Crucianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.