sorin1-300x300La Centrul de Prevenire a Criminalităţii (Clubul Poliţiştilor) s-a desfăşurat concursul de şah.

În urma partidelor disputate, locul întâi a fost ocupat de agent şef adjunct de poliţie Iordăchescu Sorin-Emanuel (Centrul Operaţional), pe locul doi s-a clasat subinspector de poliţie Teteran Paul (Serviciul Criminalistic), iar locul trei a fost ocupat de agent şef de poliţie Boncu Valeriu (Serviciul de Comunicaţii şi Informatică).

In continuarea întrecerilor sportive organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, s-a desfăşurat si proba de îndemânare auto.

În urma parcurgerii traseului contracronometru, pe primul loc al competiţiei s-a clasat agent principal de poliţie Obreja Marian-Orlando (Serviciul pentru Acţiuni Speciale), locul doi a fost ocupat de comisar şef de poliţie Voicu Ovidiu-Nicolae (Poliţia municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale), iar locul trei de agent principal de poliţie Ştefan Marian (Serviciul pentru Acţiuni Speciale).

Seria competiţiilor va continua până pe data de 21 martie a.c., perioadă în care se vor desfăşura concursurile de bowling, biliard, fotbal tenis, fotbal, tir şi Cupa Presei la Tir.

Câştigătorii întrecerilor vor fi premiaţi în cadrul festivităţii organizată la data de 25 martie – Ziua Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.