Selecţia naţională pentru Eurovision 2020 are loc la Buzău. Pe 1 martie are loc un spectacol organizat la Sala Sporturilor din Buzău, acolo unde se va afla momentul ce va reprezienta ţara la Rotterdam. Invitat special va fi un fost câştigător al competiţiei europene.

Duminică, 1 martie, Elena Gheorghe şi Connect-R vor prezenta Finala Eurovision România 2020, eveniment la care va urca pe scenă Loreen, potrivit infomusic.ro.
Loreen este artista care a câştigat Eurovision Song Contest 2012 cu piesa „Euphoria”, care a ajuns hit în ţările europene, urcând pe locul 3 în clasamentul single-urilor din UK ulterior.
Solista suedeză, de 36 de ani, a devenit cunoscută publicului din ţara de baştină după ce a participat la concursul de talente „Idol”.
Pe 24 octombrie 2012 Loreen a lansat albumul său de debut, „Heal”, certificat cu discul de platină în Suedia după doar 2 săptămâni.
În Finala Naţională vor fi interpretate cele 5 piese drept 5 momente artistice distincte, iar juriul de specialitate alături de public vor alege piesa câştigătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.