Primarul Constantin Toma a lansat o invitație către toți buzoienii. Cetățenii orașului sunt provocați să participe la primul forum de consultare publică, programat pentru data de 14 februarie. Practic, buzoienii care au idei sau proiecte bune, menite să conducă la dezvoltarea municipiului, pot merge la întâlnirea programată de autorități pentru a le transmite.

”Mi-ar face mare plăcere să participaţi în data de 14 februarie 2018, ora 16.30 la sala Nicu Constantinescu din Palatul Comunal la primul forum de consultare publică al Consiliului de Dezvoltare al Municipiului Buzău.
Această primă întâlnire cu cetățenii se organizează în cadrul proiectului de dezvoltare al municipiului Buzău pe perioada 2018-2030 pentru inițierea de propuneri și soluţii în vederea dezvoltării municipiului nostru în plan economic, educaţional, social şi cultural.
Aștept participarea buzoienilor care doresc să se implice în acest proiect. Mai multe informaţii veţi găsi pe site-ul oficial al Consiliului de Dezvoltarea al Municipiului Buzău www.cdmb.ro”, este invitația lansată de primarul Constantin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.