Lupta pentru un fotoliu de parlamentar se dovedește a fi plină de surprize. Dacă la PSD, un senator cu state vechi, Ion Vasile a pierdut cursa pentru nominalizarea pentru Senat , nici la PD-L lucrurile nu stau altfel.

Bunăoară așa cum anunțase la conferința de presă de vineri, liderul județean al democrat liberalilor Cezar Preda a operat modificări în lista pentru scrutinul din 9 decembrie. Analizele interne dar și interesul de a scoate un candidat puternic în lupta cu cel nominlaizat de PSD pe Colegiul 1 Senat , au făcut ca Viorel Constantinescu să piardă șansa de a se lupta pentru un nou mandat.

În Biroul Permanent Județean decizia nominalizării lui Ioan Nastea a fost luată cu o majoritate covârșitoare de voturi. Analizele sociologice au arătat grupurile țintă spre care ne îndreptăm pe municipiu: pensionarii. Ioan Nastea va candida pentru că știe să le vorbească și să le explice oamenilor are și  experiență în ceea ce înseamnă sisteme de irigații, lucru extrem de important pentru cele 4 comune din Colegiu„, precizează președintele PD-L Buzău, Cezar Preda.

Prin urmare și PD-L va arunca în luptă un om importat de la Centru totul spune liderul de la Buzău ” pentru a maximiza rezultatul votului„. În acest moment pe lângă cei 5 candidați ai USL din afara județului pe lista importurilor se mai adaugă și cel de la PD-L.

Cezar Preda a mai spus că : ” Alianța România Dreaptă nu face un eveniment de presă din depunerea candidaturilor, ARD face un eveniment pentru cetățeni și presă la lansarea candidaților pe 2 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.