Ion Coman, consilier judeţean din partea Partidului Democrat Liberal, a fost  exclus din partid  cu unanimitete de voturi. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean care s-a desfăşurat ieri. În urma acestei excluderi, Ion Coman îşi va pierde mandatul de consilier judeţean devenit controversat prin demisia anunţată la finele anului trecut şi apoi revenirea asupra acesteia.Îîn şe­dinţa Consiliului Ju­deţean din decembrie, Ion Coman a anunţat scurt: „Atât timp cât nu s-a încheiat această procedură (nr. retragerea sprijinului politic), e dreptul meu să retrag această decizie de a demisiona”. Ca urmare, proiectul de hotărâre prin care se constata înce­tarea, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului lui Ion Coman a fost scos de pe ordinea de zi a acelei şedinţe, chiar dacă democrat-liberalii prezenţi în sala de şedinţe au protestat, afirmând că ei au făcut toate pregătirile necesare înlocuirii lui Ion Coman.

Tot în şedinţa BPJ de ieri s-a anunţat şi revenirea în partid a avocatului Nicu Cristian. Odată cu venirea lui s-au anunţat şi alte „noi înscrieri” sau reveniri în partid. Nicu Cristian va face parte din echipa de reconstructie a PDL şi va deţine o funcţie importantă în partid.

Nicu Cristian a părăsit PDL Buzău în anul 2010, după ce, prin restructurare, a pierdut postul de suprefect al judeţului. Celelalte funcţii interimare care trebuie ocupate în PDL vor fi discutate în şedinţa următoare a partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.