Ion Viorel, antrenorul echipei de fotbal Gloria Buzău, a decis să intre în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului. Astăzi, sportivul s-a înscris în PSRO, formațiune condusă la nivel național de către Mircea Geoană.

Astăzi, 14 aprilie 2016, în urma mai multor runde de discuții cu familia și cu cei mai apropiați colaboratori, am acceptat oferta politică a PSRO și m-am înscris în filiala buzoiană a acestui partid. Cu această ocazie, îmi anunț oficial candidatura la funcția de primar al Municipiului Buzău, sub culorile partidului condus de Mircea Geoană. Buzoienii trebuie să știe că am decis să intru în bătălia pentru Primărie din următoarele motive: partidele politice tradiționale și-au dovedit limitele și incapacitatea de a oferi soluții concrete la problemele adevărate ale oamenilor; nivelul de corupție din administrația locală a ajuns de neacceptat și a condus la urmări precum birocrația excesivă, lipsa locurilor de muncă, paralizarea economică a orașului și sărăcirea populației; Buzăul are nevoie de dezvoltare, iar buzoienii de protecție socială și am soluțiile necesare pe care să le implementez ca primar al Municipiului.

Am fost sportiv de performanță și Buzăul are nevoie de performanță. Am fost și voi rămâne un om de cuvânt și un om de onoare, de aceea mă angajez în fața opiniei publice că voi conduce o campanie electorală decentă, civilizată, urmată de un mandat de primar în urma căruia să rămână realizări de care buzoienii să își aducă întotdeauna aminte. Așa să îmi ajute Dumnezeu!, spune Ion Viorel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.