Contactat de  Jurnalul de Buzău directorul Companiei de Apă, Ionel Tescaru nu a părut surprins de acuzaţiile pe care liderul liberalilor buzoieni le aduce în legătură cu achiziţionarea Hotelului Crâng. Ionel Tescaru a declarat : “ Eu mă bucur când unul care a mai fost condamnat, e vorba de Ovidiu Anghel, vorbeşte de DNA. Până una alta eu nu am fost condamnat niciodată.”

Cel mai probabil directorul Companiei de Apă face referire la un eveniment despre care puţini au aflat la vremea respectivă: Ovidiu Anghel ar fi omorât cu maşina un copil pe trecerea de pietoni, fapt pentru care ar fi primit o condamnare de 4 ani de închisoare. Bătălia pentru fotoliul din Palatul Comunal îl face pe directorul Electrica Buzău să arunce în luptă argumente de natură a crea suspiciuni în rândul alegătorilor. Numai că ce nu ştie Ovidiu Anghel cu privire la anunţata sesizare a DNA în legătură cu achiţionarea Hotelului Crâng este faptul că deja toate documentele tranzacţiei sunt din toamnă pe masa procurorilor anticorupţie de la Ploieşti.

Îl anunţ oficial, documentele de achiziţii au fost verificate şi de BERD că aşa trebuia, prin contract,şi de astă toamnă documentele au fost depuse la DNA, la Ploieşti. Acolo este de o legalitate perfectă” spune Ionel Tescaru. Mai grav însă pentru candidatul liberalilor este încercarea de a pune presiune pe Compania de Apă care a scos la licitaţie contractul pentru furnizarea energiei electrice. “ În spatele acestei acţiuni este faptul că el fiind director la Electrica, unde Compania de Apă e unul din marii consumatori, eu am scos la licitaţie serviciul, asta mă obligă legea , după expirarea unor contracte, licitaţii. Sunt 9 firme, el e supărat că de ce am scos la licitaţie. Declaraţiile astea sunt un fel de presiune. ” afirmă directorul Companiei de Apă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.