Ieri, cu ocazia Zilei Internaționale a Francofoniei, sărbătorită în fiecare an pe 20 martie, Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” Buzău, Secția Biblioteca Franceză, a lansat un concurs în cadrul căruia elevii buzoieni sunt invitați să răspundă la întrebarea „Je suis francophone?” în moduri care să demonstreze inventivitatea și originalitatea.

,,Pentru a răspunde la această întrebare într-un mod inedit, concurenții pot cânta un cântec în limba franceză, își vor filma reprezentația, iar filmulețul va fi postat pe pagina de Facebook Biblioteca Județeana ,,V. Voiculescu” Secția Biblioteca Franceză sau pot realiza un afiș, pe o pagină A3, folosindu-se de „les dix mots de la francophonie”/cele 10 cuvinte ale francofoniei, propuse de Organizația Internațională a Francofoniei. Totodată, concurenții pot realiza un text original tip urare, în limba franceză, care, de asemenea, va fi postat pe pagina de Facebook a Bibliotecii Franceze.

Data limită de trimitere a creațiilor este vineri, 31 martie 2023. , transmit reprezentanții Bibliotecii Județene ,,V. Voiculescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.