La Poșta Câlnău educația primează. Copiii din Zilișteanca se pot bucura de o grădiniță modernă, cu trei săli de grupă, unde condițiile asigurate sunt la fel ca la orice grădiniță din oraș.

Reprezentanții Primăriei Poșta Câlnău și-au dorit și au reușit, prin investiția sumei de 1.383.177,92 lei să creeze copiilor cele mai bune condiții pentru educație.

Solutiile arhitecturale s-au elaborat pe baza “ TEMEI DE PROIECTARE” elaborate de Ministerul Educatiei Nationale, respectandu-se legile, normene, normativele, si standardele in vigoare, ce reglementeaza proiectarea, realizarea si exploatarea gradinitelor, cat si a celorlalte functiuni conexe cuprinse in tema.

Utilizatorii gradinitei sunt copii, educatoarele, personalul administrativ si de serviciu care participa, organizeaza si desfasoara procesul educativ, in deverea dezvotarii psihofizice, sociale si morale, si pregatirii copiilor pentru scoala.

Accesul copiilor in gradinita de realiezaza printr-un windfang, ce are si rol de filtru. Daca se constata ca un copil este bolnav, acesta este tinut in isolator, camera cu grup sanitar propriu.
Din windfang se intra in spatial multifunctional cu ferestre la partea superioara. Salile de grupa sunt dispuse de o parte si de alta a spatiului multifunctional fiind dotate cu grup sanitar propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.