Sursă foto: captură Prima Sport

Ieri seară, Gloria Buzău a remizat în deplasare, 1-1, în etapa a treia a Ligii secunde, în partida disputată cu Chindia Târgoviște. Gazdele puteau să câștige meciul, după ce Șerban a marcat în minutul ’80, numai că atacantul Chică-Roșă, abia revenit la formația din Crâng, a marcat în minutul ’85, la prima sa apariție la Gloria după întoarcerea la Gloria. Chică-Roșă, care poartă o cască de protecție, a înscris cu capul, la o lovitură de colț.

În primele trei etape scurse din noul campionat, Gloria Buzău are o victorie (cu CS Tunari) și două egaluri (CS Mioveni, Chindia Târgoviște). Următorul meci al echipei antrenate de Andrei Prepeliță este programat în Crâng, sâmbătă, 26 august, de la ora 11:00.

Echipa Gloriei Buzău, în meciul cu Chindia Târgoviște: Alexandru Greab – Sergiu Pîrvulescu (Adi Chică-Roşă 84’), Kamil Wiktorski, Dimitrios Patapis, Robert Sălceanu, Alin Dobrosavlevici, Ionuţ Şerban, Marko Pervan (Andreas Mihaiu 66’), Cristian Dumitru (Diogo Izata 46’), Matei Tănasă, Dominik Radic (Valentin Dumitrache 46’) Rezerve neutilizate: Norbert Haymamba – Radu Zamfir, Ionuţ Nadolu, Viktor Angelov, Bogdan Brîncoveanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.