O tânără mămică, în vârstă de 26 de ani, are nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare, în lupta sa cu o boală care i-a schimbat viața radical, din momentul în care medicii i-au pus un diagnostic crunt: cancer mamar. Laura este din Mărăcineni și are două fetițe. Urmează să ajungă la o clinică din Turcia, unde costurile investigațiilor și tratamentelor preliminarii sunt mari, astfel că familia tinerei are mare nevoie de sprijin financiar.

Mihaela Petroșanu, asistentă comunitară în Mărăcineni, îi este alături Laurei și face un apel către cei care o pot ajuta pe tânără să depășească acest moment critic al vieții:

Oameni cu suflet mare, împreună cu mine, asistenta medicală comunitară din localitatea Mărăcineni, haideți să o ajutăm pe Laura, o tânără în vârstă de 26 de ani, mamă a două fetițe de 2 și 3 ani, care s-a dovedit a fi o mare luptătoare, însă acum are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge cancerul.

Laura a fost diagnosticată anul trecut cu Carcinom mamar std. IV M1, a urmat chimioterapie și radioterapie la un spital din București, dar printr-o minune s-a deschis o portiță către un spital din Turcia, prin intermediul unui om cu suflet mare. Cazul Laurei a fost acceptat, urmând ca pe 8 februarie 2023 să plece în Turcia unde i se vor face multe investigații, pentru început o cură de tratament care implică costuri prea mari pentru familia Laurei.

Laura merită tot ajutorul nostru în lupta sa cu această boală nemiloasă, pentru a se bucura de cele două prințese care își așteaptă mama acasă cu iubire necondiționată.

Suma de care ar avea nevoie în primă fază este de aproximativ 10 000 € (euro), urmând a se comunica costurile ulterioare în funcție de evoluția sa. Orice donație contează și poate salva viața Laurei.

Laura, avem încredere în tine că vei reuși, ești puternică, poți, noi suntem lângă tine!

Donați, distribuiți, vă rog din suflet! Haideți să fim aproape de această mamă, să luptăm pentru viață cu mic, cu mare, să fim îngerul ei păzitor în această luptă., a scris prietena sa, Mihaela Petroșanu, pe pagina de facebook.

Donații:

Persoane fizice:

Georgescu Magdalena Maria -(soră) lei

RO24BTRLRONCRT0599033201

Georgescu Bianca-Elena (soră)-euro

RO63BACX0000002070829000

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.