florin-toader
Liberalii reacționează după ce consilierul PSD, Florin Toader, a transmis câteva rânduri prin care a precizat că după ce își va demonstra nevinovăția va cere public demisia tututor liberalilor care dețin funcții publice.
” O veche vorbă românească spune astfel: „Consilierul (Toader) nu este consilier destul dacă nu e și fudul”. În legătură cu justificările aduse în atenția opiniei publice de către domnul consilier local PSD Florin Toader, considerăm că dovezile sale de nevinovăție nu trebuie puse la dispoziția membrilor PNL, consilierilor locali PNL, respectiv cetățenilor acestui municipiu, ci instanțelor. Apreciem că acest tip de personaj ignorant, care votează fără să clipească devalizarea instituțiilor din municipiul Buzău și jaful pe banul public al buzoienilor, ar trebui să-și justifice totodată prezența în comisia pentru organizarea târgului Drăgaica, alături de poziția de beneficiar al unui spațiu închiriat pentru activități comerciale în acest târg.”, transmit liberalii.

liberalii i-au cerut demisia lui Florin Toader din postul de consilier ca urmare a implicării sale într-un scandal de proporții după ce mai multe angajate de-ale tânărului pesedist l-au reclamat ba la Poliție, ba la ITM.
Ulterior, Toader a transmis că este nevinovat iar în 24 de ore va demonstra acest lucru, după care va cere demisia tututor consilierilor liberali din funcțiile publice deținute.
” Voi prezenta in maxim 24h înregistrări video si probe scrise care vor elucida situația creată si vor oferi explicație întregii povesti! Nu sunt vinovat de acuzele ce mi se aduc si îmi voi reabilita imaginea in cel mai scurt timp folosind exclusiv mijloace legale si morale.
In Romania se obișnuiește sa nu se respecte prezumția legală de nevinovăție, iar in speța noastră mi se cere sa demisionez înainte de a mi se dovedi vinovăția!
Voi solicita demisia din funcțiile publice a întregii organizații PNL, in frunte cu membrii de partid ce sunt consilieri locali, in momentul in care se va dovedi ca aceste acuze sunt neadevărate”, a transmis consilierul PSD Florin Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.