Liberalii buzoieni pun batista pe tambal in cazul verdictului dat de Inalta Curte de Casatie si Justitie, care a certificat, prin hotarare definitiva si irevocabila, faptul ca fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost colaborator al Securitatii, cu numele conspirativ “Felix”.

Interpelati la o conferinta de presa, in legatura cu acest subiect, liderul judetean, deputatul George Scutaru, si vicepresedintele formatiunii, senatorul Cristinel Bigiu, au incercat sa minimalizeze subiectul. Ei au spus ca protocolul de colaborare dintre Partidul National Liberal si Partidul Conservator a fost semnat, la nivel central, pentru PC, de catre presedintele Daniel Constantin, si nicidecum de Dan Voiculescu.

Mai mult, cei doi au spus ca senatorul Dan Voiculescu mai are posibilitatea sa atace hoatararea respectiva la CEDO, eludand faptul ca instanta europeana nu poate schimba in vreun fel deciziile justitiei din Romania, ci doar sa constate si sa sanctioneze eventualele incalcari ale drepturilor omului in cauzele care ajung acolo spre solutionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.