După intrarea în vigoare a codului portocaliu, în județ a început urgia. Viscolul și zăpada creează mari probleme, în special în localitățile de câmpie. În jurul orei 02:00, pe DN 2B, în dreptul localităţii Bentu un microbuz cu 11 pasageri ce se deplasa spre Galaţi a derapat usor în afara carosabilului fără a se răsturna. S-a intervenit cu un utilaj de pe raza localităţii pentru a fi repus în circulaţie. Microbuzul si-a continuat deplasarea către Brăila însoţit de un echipaj de poliţie, la limita de judeţ fiind preluat de un echipaj de poliţie din cadrul IPJ Brăila. De asemenea, la ora 04:50 un autovehicul cu 5 pasageri a rămas blocat în zăpadă pe calea rutieră la intrare în judeţul Buzău, dinspre Vrancea, situaţia fiind rezolvată în colaborare cu reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale.

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, este afectată comuna Padina, unde aproape 600 familii nu au curent electric de câteva ore.

Cele mai mari probleme sunt pe zona Pogoanele, Brădeanu, C.A. Rosetti, Cilibia, Florica, Glodeanu Sărat, Glodeanu-Siliștea, Largu, Luciu, Padina, Rușețu, Scutelnici, Smeeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.