masaO firmă din Germania caută 77 de persoane care să lucreze în domeniul turismului, urmînd ca selecţia de personal să fie făcută la Braşov, în perioada 19-20 februarie.
Programul de selecţie se derulează prin EURES România şi pune la dispoziţie 77 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să lucreze sezonier în Germania. Firma nemţească oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucătar (6 posturi) şi cameristă/roomboy (6 posturi).
Angajarea se face pe o perioadă de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1500 – 2200 euro brut/lună pentru lucrătorii calificaţi (bucătar, ospătar) şi de 1300-1600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem). Programul de lucru este cu normă întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.