Ultima sută de metri până la a doua sesiune a Bacalaureatului din acest an. Aceasta va debuta luni, atunci când este programată proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare în limba română.

De asemenea, în perioada 23 – 24 august se va desfăşura proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei, ultima probă practică, cea de evaluare a competenţelor digitale, se va desfăşura în zilele de 25 şi 26 august.

Prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, se va desfăşura luni, 29 august, urmând ca în data de 31 august candidaţii să susţină proba obligatorie a profilului. Ultima probă, cea la alegere a profilului şi specializării, se va desfăşura în data de 2 septembrie. Primele rezultate vor fi afişate duminică, 4 septembrie. Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii în intervalul orar 16.00 – 20.00. Rezultatele finale vor fi afişate pe 7 septembrie. Cei care nu vor reuşi să promoveze nici în cadrul acestei sesiuni, mai au o şansă abia în sesiunea din vara anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.