cjMâine, consilierii judeteni sunt convocaţi în şedinţă extraordinară, începând cu ora 12. Pe ordinea de zi se regăsesc 7 proiecte de hotărâre, toate legate de rectificări bugetare pe acest an la Consiliul Judetean si la unele instituţii şi şcoli subordonate.

ORDINEA DE ZI COMPLETĂ

1.Rectificarea a VIII-a a bugetului propriu al județului Buzău pe anul 2014.

2. Rectificarea a VI-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.

3. Rectificarea a III-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău.

4. Rectificarea a II-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive Buzău.

5. Rectificarea I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Buzău.

6. Rectificarea I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Buzău.
7. Rectificarea I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Centrului Școlar de Educație Incluzivă Rm. Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.