Mâine începând cu ora 13, la Școala Postliceală Sanitară încep manifestările organizate în scopul de a readuce în prim plan o unitate de bază în formarea cadrelor medicale. Buzăul , județ în care s-a înființat al treilea spital din țară , are o trdaiție bogată în învățământul sanitar, instituția de învățământ buzoiană constituindu-se astfel într-un etalon al învățământului medical românesc.

O suită de reuniuni începe mâine cu întâlnirea absolvenților promoției 1967 cu ocazia împlinirii a 45 de ani de la absolvirea cursurilor unităţii de învăţămant.Directorul Sșcolii Postliceale Sanitare , Paul Negoiță subliniază rolul social pe care l-au avut în decursul timpului cadrele medicale care au absolvit în această promoție.

Avand în vedere importanţa individuală şi comunitară pe care au avut-o sau încă o mai au foştii elevi ai şcolii noastre, ne bucurăm să îi sărbătorim în acest moment  în cadrul evenimentului ce se va desfăşura la Şcoala Postliceală Sanitară de Stat Buzău, în sala Amfiteatru„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.