Mama actorului Ethan Hawke, Leslie Hawke a scos la vânzare gospodăria din Nenciuleşti, aproape de staţiunea Sărata Monteoru, pe care a cumpărat-o la începutul şederii sale în România. Locuinţa este situată în regiunea viticolă Dealu Mare, iar anunţul a fost făcut de Leslie Hawke pe pagina sa de Facebook, acolo unde anunţă că proprietatea va fi scoasă la vânzare de o agenţie imobiliară din Buzău.

„Trebuie să-mi vând casa, care este la o oră şi 20 de minute la nord de Bucureşti. Este un loc minunat, pe un deal din regiunea viticolă Dealu Mare. Dacă dumneavoastră sau cineva pe care îl cunoaşteţi căutaţi o casă de vacanţă într-un sat vechi, departe de aglomeraţia de pe autostradă, vă rog să transmiteţi mai departe aceste informaţii. Am restaurat complet şi am extins căsuţa tradiţională din secolul al XX-lea. Dacă sunteţi interesaţi, contactaţi agentul”, a scris Leslie Hawke pe reţeaua de socializare.

Casa are o suprafaţă utilă de 168 mp şi un teren aferent de peste 4.000 mp. Are cinci camere plus două băi, este racordată la apă şi electricitate şi are o centrală termică cu gaze. Deşi locuinţa arată cu adevărat superb, preţul este comparabil cu cel al unui apartament în Bucureşti, adică 79.000 euro negociabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.