Filiala Sud-Est a Autorității Electorale Permanente  organizează marți, 6 noiembrie 2012, ora 11:00 sesiunea de instruire cu tema ,,Atribuțiile mandatarilor financiari ai competitorilor electorali în alegerile parlamentare din anul 2012”.

Acțiunea are loc în contextul pregătirii alegerilor pentru Camera Deputaților și Senat ce vor avea loc în data de 9 decembrie 2012. La această acțiune sunt invitați să participe mandatarii financiari desemnați,  reprezentanți ai competitorilor electorali (partide politice, alianțe politice, alianțe electorale, organizații ale cetățenilor aparținând minorităților naționale), precum și candidații pentru Camera Deputaților și Senat din Circumscripția Electorală nr. 10 județul Buzău.

Având în vedere competența generală în domeniul electoral a Autorității Electorale Permenente precum și atribuțiile acesteia prevăzute de art. 65 din Legea nr. 35/2008 și de Regulamentul de organizare și funcționare, aprobat prin Hotărârea nr. 2/2007 a birourilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului, modificat și completat ulterior prin Hotărârea nr. 3/2008, Filiala Sud-Est a Autorității Electorale Permenente îndeplinește, în aria de competența teritorială, atribuțiile Autorității în materie electorală și control al finanțării partidelor politice și a campaniilor electorale. Sesiunea de instruire are drept scop informarea mandatarilor financiari și a competitorilor electorali cu privire la atribuțiile pe care aceștia le au conform prevederilor Legii nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată cu completările ulterioare și ale Hotărârii de Guvern nr. 749/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006, cu modificările și completările ulterioare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.