Preşedintele Partidului Social Democrat Buzău, Marcel Ciolacu face un apel la candidaţii înscrişi în cursa electorală să renunţe la atacuri la persoană în care să fie implicaţi şi membri ai familiei, pe timpul campaniei electorale. „Împreună cu echipa PSD ne dorim o campanie curată! Asta am declarat de la bun început. Şi am spus de atunci faptul că nu toţi vor face acest lucru. Contracandidaţii partidului nostru probabil din lipsă de viziune sau de proiecte, nu ştiu să se promoveze altfel decât denigrând: personal sau prin interpuşi.  Iar când se ajunge la folosirea membrilor familiei în construirea unor atacuri la persoană, este deja prea mult. Înseamnă că a fost depăşită orice limită permisă a bunului simţ. Astfel de acţiuni spun multe despre persoana care recurge la ele.
Datoria mea ca lider de partid este de a apăra atât membrii echipei cu care am plecat la drum, cât şi familiile care îi susţin. În egală măsură în care îmi protejez propria familie”, a scris deputatul Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Foarte corecta pozitia si declaratia. Este absolut anormal sa ataci pe oricine, nici chiar presupun un candidat la pozitia de primar, declaratia fiind tipic generala si fara macar o trimitere la ceva concret. Am o singura rezerva, atunci când persoana in cauza, care doreste sa faca politica, adica sa reprezinte interesele generale ale comunitatii (caci asta inseamna de fapt politica) si are cea mai mica suspiciune de vinovatie pentru fapte comise, sau si mai rau, are deja condamnari sa ne lase si sa se duca unde vrea el. Eu nu voi mai fi considerat reprezentat de o asemenea persoana sau grup de persoane. Asta ca sa ne fie clar. Cine se simte cu musca pe caciula sa-si caute loc de munca in alta parte, nu la partide oricare ar fi ele.

  2. ce spui Frantz,adica daca pe fratetu l ai angajat la compania de apa,pe nepot pe la un minister,pe prietenul de la radio l ai pus pe lista consilier,amanta are serviciu bine platit,iar cu tantica dr in stiinte,actuala nevasta a unui bun prieten a lui matale te ai refugiat pe la Stilpu,de o mica aventura,tu chiar crezi ca nu sunt subiecte de interes pentru public,mai ales atunci cind este vorba de un lider de partid cum cu multa nerusinare te definesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.