Marcel Ciolacu a postat, pe pagina sa de socializare, un filmuleț din istoria recentă a PNL, în care Dorin Bădulescu spunea că nu are ce căuta alături de actualul lider al PMP Buzău, Adrian Mocanu. Acum, Bădulescu este candidat al acestei formațiuni politice. Totodată, Marcel Ciolacu ironizează situația în care Teodor Atanasiu, venit de la Alba să candideze la Buzău, își dădea mâna cu Adrian Mocanu în urmă cu câteva luni, iar acum se declară dușmani în lupta electorală.

”Unde e doctrina, care e partidul?

Întâmplările din imagini depăşesc scenele din piesele lui Caragiale: Atanasiu îl invită pe Adrian Mocanu la şedinţele PNL pentru a i se alătura “demersului” său de a face performanţă.
Caton Mateeşescu şi Dorin Bădulescu spun că Adrian Mocanu nu are ce cauta în echipa lor, iar de câteva zile bune îi vedem cum defilează în campania electorală braţ la braţ.

Unii dintre aceşti politicieni care nu au înţeles cum trebuie făcută politica unui partid de opoziţie vor deveni în scurt timp foarte mici… aşa de mici cât va fi TVA-ul după 11 decembrie.

Chiar dacă nu aş fi un PSD-ist convins şi subiectiv, acestor schimburi de personaje rupte din Caragiale, vă spun sincer, eu nu le-aş acorda votul de ȋncredere niciodată. Suntem totuşi în 2016!

Buzoieni, voi înţelegeţi ceva din politica lor?”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu cred ca este bine ca om politic sa declari cu cine sa nu voteze electoratul. Cine știe, poate unii îl vor lua in serios si vor vota alt partid, cum ar fi balamalele ușilor (partidelor mamut), chiar daca ceva scârțâie, oricum va scârțâia in continuare. Numai o ușă veche scârțâie, iar noi nu avem nevoie de așa ceva. Ce ție nu iți place altuia nu-i face. Din cate știu PSD-ul a avut mereu ușa larg deschisa celor care umblau dezorientați prin marea tulbure a politicului nostru neaoș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.