Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților, a transmis un mesaj, pe rețelele de socializare, după votul care a dus la căderea Guvernului. Marcel Ciolacu este de părere că pentru PSD trebuie să urmeze o perioadă de reformă internă, care să revigoreze partidul și să-l readucă în prefereințele electoratului pentru a câștiga alegerile viitoare.

”Astăzi, cu largul sprijin al foștilor noștri colegi de la PSD care au preferat să se asocieze cu Băsescu, Orban și Barna, moțiunea de cenzură a trecut. Aștept ca președintele României, Klaus Iohannis, să desemneze cât mai repede un premier care să vină cu un nou guvern în Parlament și vom vedea atunci dacă vor exista suficiente voturi pentru a trece.
Pentru PSD trebuie să urmeze o perioadă de reformă internă, care să ne permită să câștigăm viitoarele alegeri locale și parlamentare. Nu cred că mai este momentul pentru analize, sondaje și alte trageri de timp. Trebuie să trecem la ACȚIUNE!”, a scris pe Facebook președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.